„Atomy" Japoniški peiliai

Dėl kainos kreipkitės žinute

„Atomy Kai Mino“ peilis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę ir profesionalų požiūrį į maisto gaminimą. Šis peilis pagamintas iš aukštos kokybės japoniško nerūdijančiojo plieno, todėl yra aštrus, patvarus ir patogus naudoti. Jis tinka pjaustyti mėsą, žuvį ir daržoves, todėl kiekvienas maisto gaminimo procesas bus lengvas ir malonus.

Atomy Kai Mino peilių privalumai

  1. Japoniškas plienas: peilis pagamintas iš japoniško nerūdijančio plieno, kuris ilgai naudojant nenusidėvi.

  2. Lengvi ir patogūs: peiliai yra lengvi, todėl ilgai gaminant maistą mažiau pavargstama.

  3. Ergonomiškas dizainas: Dėl patogios rankenos peilį lengva valdyti net ir dirbant su sudėtingais ingredientais.

  4. Universalus: idealiai tinka tiek profesionalams, tiek namų virėjams. Naudokite mėsai, žuviai ir daržovėms.

  5. Istorija ir kokybė: 110 metų gamybos istorija, patvirtinanti aukštus kokybės standartus.

Virtuvinis peilis (ilgis 313 mm; geležtė 180 mm; svoris 132 g)

Dar vadinamas virėjo peiliu, tai plačiausiai virtuvėje naudojamas peilis, turintis plačią geležtę, standus ir sunkus. Jis daugiausia naudojamas mėsai ir žuviai apdailinti.

Peilis daržovėms (ilgis 297 mm; geležtė 165 mm; svoris 134 g)

Peilis naudojamas daržovėms, ingredientams smulkinti.